Tenzij je daar al gevestigd bent, uiteraard. En zo niet, dan is het altijd verfrissend om eens in een andere omgeving te verkeren. Waar kun je allemaal terecht?

Keuze is reuze, een gezegde dat boekdelen spreekt. En bovendien klopt als een bus! De bus naar Nijmegen, welteverstaan. tenzij je met eigen vervoer komt, natuurlijk.

Alle woordgrappen terzijde, wanneer jij gaat deelnemen aan een congres – of zelfs tot de organisatorische tak behoort – mag jij aan het pand waar deze gaat plaatsvinden best strenge eisen stellen. Bereikbaarheid, zaalcapaciteit, voorzieningen, sfeer, interieur, aantal ruimtes en meer van dat moois. Hoe jouw ideale locatie eruit ziet kun jij alleen zelf bepalen. Eventueel met de mensen in je team, natuurlijk. Bovendien is die ook grotendeels afhankelijk van het aantal mensen dat je hebt uitgenodigd.

Hieronder hebben we enkele van de beste congreslocaties in Nijmegen op een rijtje gezet.

Inspyrium

Een grote vrees onder organisatoren van evenementen is dat, om wat voor reden dan ook, bezoekers het maar een saaie bedoening zullen vinden. Met een pracht van een locatie als Inspyrium in Cuijk is dat gewoonweg onmogelijk! Deze groene en zelfvoorzienende plek heeft f*ck the average als motto. Is dat een lijfspreuk die jij ook voor jezelf van toepassing vindt? Dan is één van de zes ruimtes echt wat voor jouw event! Van de industriële hallen tot de meetingroom en van het auditorium tot de daktuin, jij zult met je gezelschap absoluut je draai weten te vinden in een prachtige groene omgeving.

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging

Zo, da’s ‘n mond vol. Maar dan heb je ook wat! Ten eerste ligt deze gemakkelijk te vinden en bereiken locatie op slechts 400 meter afstand van het Centraal Station van Nijmegen. En verder is dit monumentale Jugendstil gebouw voor ontzettend veel zakelijke én feestelijke gelegenheden in te zetten! Dus ook voor jouw congres. In de Leeuwzaal kun je met in totaal 50 personen terecht maar in de Concertzaal zelfs met 1800! Uiteraard zijn er ook nog ruimtes met capaciteiten die daar ergens tussenin zitten. Gaat jouw congres plaatsvinden in zo’n schitterend authentiek decor?

Pathé Nijmegen

Eeeeeeeennnnnn… actie! Nou ja, er moet ook tijd voor ontspanning zijn, uiteraard. Maar dat komt in jullie geval wel tijdens de pauzes. Tijdens een congres zijn er te veel sprekers die graag hun woordje willen doen. En dat kan allemaal in Pathé Nijmegen! Dit schitterende en moderne pand heeft verschillende prachtige zalen in uiteenlopende groottes. Daarnaast is het ontzettend gemakkelijk te bereiken en alle audiovisuele middelen die je wilt zijn er aanwezig. Dus qua beeld- en geluidskwaliteit wordt er niks te wensen overgelaten. Maar wat verwacht je dan ook van zo’n megagrote bioscoop?

 

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *