Tips voor je linkbuilding beter te maken

Naast de content speelt linkbuilding ook een belangrijke rol binnen SEO. Om de vindbaarheid van jouw site te vergroten, is het zaak om andere sites naar jouw website te laten linken. Een goede linkbuilding kan voor veel voordelen zorgen zoals extra bezoekers op je website en dus ook meer potentiële klanten. Hieronder vind je enkele tips zodat ook jij je positie in zoekmachines kan verbeteren.

 

Blogs schrijven op andere websites

 

Content wordt gezien als de belangrijkste pijler binnen SEO. Je schrijft teksten die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. In die content wordt een zoekwoord op een strategische wijze verwerkt. Goede content zoals blogs hebben dan een positieve impact op op de ranking van jouw site. Het is dus belangrijk om interessante en goede SEO teksten te schrijven, dit kan je best laten doen door een linkbuilding bureau.

Probeer te ontdekken wat Google beloont

 

Linkbuilding in België of internationale linkbuilding, het maakt niet uit. Je moet nog altijd gebruik maken van zoekmachines, zoals Google. Google’s nieuwste update BERT maakt het voor de zoekmachines mogelijk om relaties tussen woorden beter te begrijpen en dus ook te belonen en af te straffen. Niemand weet exact wat Google beloont en straft, maar SEO-experts proberen wel hier een zo goed mogelijk systeem in te vinden. Er zijn do’s en don’ts die je moet volgen om succesvol te linkbuilden. Links aankopen bij onbetrouwbare partijen raden we echt af want hiervoor kan Google je straffen. Wat je wel kan doen is gebruik maken van kwalitatieve backlinks. Relevante links zijn het belangrijkste, de content waar jouw links in staan moet ook relevant zijn voor jouw website. Google hecht hier veel belang aan. Hoe meer relevante links je gebruikt hoe meer je domein autoriteit stijgt.

Doe een grondig onderzoek voor je eraan begint

 

Vooraleer je aan iets begint moet je altijd voorbereid zijn, bij linkbuilding is dit ook het geval. Bij het begin van je linkbuilding kan je best al een plan van aanpak opstellen. Informeer jezelf dus eerst, zo zal je linkbuilding strategie altijd verbeteren en dan ga je ook fouten die je misschien in het begin zou kunnen maken, elimineren. Wees slim met je linkbuilding want het heeft een enorm effect.

 

Met deze 3 simpele maar cruciale tips zal je ervoor zorgen dat je ranking met linkbuilding altijd hoger wordt. Linkbuilding is dus niet moeilijk, maar wel cruciaal voor websites van ondernemers.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *