BROAD

BroadComm (of nog korter: Broad) is in het woelige reclameland een stabiele factor. Waar andere bureaus gemiddeld vijf tot zeven jaar bestaan, bewijzen wij ons bestaansrecht al sinds 1980. Daar koopt u op zich natuurlijk niets voor, ware het niet dat we over een enorme ervaring beschikken in vele markten. En altijd ‘state of the art’ zijn op het gebied van communicatie. Met onze medewerkers hebben we een slagkracht waar je ‘u’ tegen zegt. We werken voor de klant kei- en keihard en geven het nooit op. We weten waar we voor staan… geen eendagsvlieg, maar een creatieve sparringpartner die barst van de goede, bruikbare en praktische ideeën.

Strategie & Creatie
Broad zorgt - meestal in samenwerking met de klant - voor strategische/creatieve sessies. Aan de hand van de resultaten die hieruit voortvloeien, worden strategische plannen ontwikkeld, die de basis vormen voor marketingcommunicatie. We gebruiken daarbij diverse technieken en methoden. Eén ervan is Futurizing. Als u daar belangstelling voor heeft, sturen wij u gratis het boekje ‘Futurizing. Proactief anticiperen op de toekomst van de organisatie’ toe.

USA - België
Broad heeft een designstudio in de USA, die is gespecialiseerd in webontwerp en grafische vormgeving. In België werken we vanuit Leuven.