BROAD. DOWN TO EARTH IN COMMUNICATIE

Wil je je merk of product op een onderscheidende manier vermarkten? Vind dan in Broad een ervaren marketing communicatiebureau. We werken vanuit het midden van Nederland in Harderwijk. Met een steunpunt in Leuven, België. Onze klanten komen uit het hele land. Onze noordelijkste klant bevindt zich in Hoogezand, de meest zuidelijke in Echt (L).

Ons concept is gewild. Strategie en branding, uitgevoerd in doordachte combinaties van reclame, pr, web en film. Dat zijn de disciplines die wij voor je in eigen huis hebben. Je vertelt bij wijze van spreken je verhaal éénmaal. Daarna werken we het uit in verschillende media in onze eigen (film)studio. Met z’n negenen willen we mooi werk voor je maken waar je organisatie succes mee heeft. Onze aanpak is no nonsens, down-to-earth. Maar op het gebied van creativiteit zijn we hoogvliegers die je graag verbazen.

Broad is zeker niet van gisteren, ook letterlijk. We bestaan sinds 1980. Gemiddeld werken we voor tussen de 60 en 80 klanten in het mkb (KMO). Inmiddels hebben we een indrukwekkend trackrecord. We werken voor zowel internationale ondernemingen (Glen Dimplex, Valspar, Holbox, Trivest, Ridder) als minder grote bedrijven en organisaties. We werken even makkelijk voor start-ups met jonge mensen als voor zware accounts die senioriteit vereisen. Daar hebben we de mensen ook voor in huis. Moet je werk heel snel af? Dan gaan we ook in de nacht nog voor je door. Dankzij onze collega in Buffalo, NY, USA die gezien het tijdsverschil daar natuurlijk geen moeite mee heeft…

Kennismaken? We rijden graag bij je langs voor een kennismaking. Je mag natuurlijk ook naar Harderwijk komen. Doel: samen tot grote hoogte te komen.