Kunststof deuren zijn op het moment enorm populair. Maar waarom kiezen mensen nou eigenlijk massaal voor kunststof deuren? Er zit een groot aantal voordelen aan deze deuren. Benieuwd welke voordelen dit zijn? Lees dan snel verder!

Isoleren

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in enorm veel maten, kleuren en vormen. Het duurzame materiaal wordt afgesloten met rubbers. Hierdoor is je isolatie zelfs na 30 jaar nog het zelfde. Een kunststof deur heeft veel betere isolatei dan een houten deur. Hierdoor kun je enorm veel geld besparen op je energierekening. Niet alleen warmte blijft beter binnen, ook geluidsoverlast ga je tegen met kunststof deuren.

Betaalbaar

Een groot voordeel van kunststof deuren is dat ze goed betaalbaar zijn. Ze zijn een stuk goedkoper in aanschaf dan een houten deur. Een kunststof deur is ook veel duurzamer dan een houten deur. Dit maakt een kunststof deur ook op de lange termijn een goedkopere optie dan hout. Reken daar nog eens de besparing in energiekosten bij op, en je rekent je rijk! Met kunststof deuren kun je dus goed geld besparen.

Onderhoudsarm

Een houten deur moet je altijd goed onderhouden. Om de paar jaar moet je een houten deur schilderen of lakken. Bij een kunststof deur hoeft dit niet. Je hoeft de deur niet te lakken. De kunststof deur is kleurvast en rot daarnaast ook niet. Dit scheelt je weer tijd en ook geld aan onderhoud!

Brandwerend

Een kunststof deur is niet alleen goedkoper, maar ook veiliger. Kunststof deuren zijn namelijk brandwerend. Kunststof vat moeilijk vlam en is zelfdovend. Daarnaast zijn de deuren ook nog veilig omdat ze inbraakwerend zijn. Kunststof deuren hebben vaak een ingebouwde meerpuntssluiting. Dit maakt kunststof deuren een erg veilige keuze!

Niet te onderscheiden van hout

Tegenwoordig kun je kunststof kozijnen in alle maten, soorten en kleuren krijgen. De deuren zijn niet meer te onderscheiden van hout dus een verschil zie je ook niet! Je kunt de deuren krijgen met allerlei opties zoals houtnerf of andere detaillering en profielen. Hierdoor kun je jouw ideale deur vinden!

Bron: https://www.hepro.nl/

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *